Skip to content

6 vreemde dingen waar mensen seks mee hebben

Velen van ons willen ons seksleven van tijd tot tijd diversifiëren.

Nieuwe attitudes, shows met saus, erotisch speelgoed, verandering van partner — Massa -varianten. Denk dus aan gewone mensen.

Maar degenen die we willen zeggen gingen naar iedereen om ons onbeperkte verlangen te bevredigen. En kijk naar hun seksuele hobby om het zachtjes te zeggen.

En als onbeleefd, wil ik mijn vinger draaien om mijn vinger in de tempel te draaien en te schreeuwen, ongepast met obsceen.

Kijk naar dit entertainment dat de gedachte niet tot je hoofd kon komen.

Fiets

Favoriete lid van de Klerk in grote steden, veel kinderen en jongeren, en zelfs de meeste mensen. Een inwoner van Schotland Robert Stewart is ook enorm en oneindig geliefd op een fiets.

En nauwkeuriger om te zeggen — Fiets. In het geval van seks door een Stewart -fiets, twee slaapzalen voor slaapzalen, waar hij woonde, wat het meest was ten tijde van de deur.

Maar Robert schaamde zich absoluut niet. Hij stopte maar even om te vragen wat er werd gebracht en toen — Hij ging onmiddellijk verder, sprak, gecopuleerd, wrijf de penis op het zadel van een ijzeren paard.

Hoeveel manier om seks te hebben — Een mysterie dat al door zijn huidige artsen zal worden opgelost.

picknick

Dit zijn verschillende soorten: voor een groot of klein bedrijf, voor geven of bossen, houten of plastic. De lijst kan lang worden voortgezet, maar nu is het mogelijk om het in dit artikel in te vullen: voor seks of niet.

Weet je, zo’n typische cirkel. We hebben zoveel in het land.

Dus, zo bleek, is de kloof niet alleen ontworpen voor een paraplu. Uit zijn ervaring bleek het een 30-jarige Amerikaan te zijn, waarschijnlijk geïnteresseerd en wat zou er gebeuren als… Meestal begint een ramp.

Maar het is niet gebeurd. Integendeel, de man had graag seks met zijn eigen picknicktafel, die hij vier keer of zelfs vijf keer per dag kon doen.

Onschadelijk vuil dat zijn passie voor de drempel van het huis niet verdiende, is een zeer observationele buur.

En toen hij stopte, wendde hij zich onmiddellijk tot overheidswachten. Het hield haar niet op haar geliefde held.

Verkeersborden

De pilaren, die om de vijf meter worden ontvoerd, vertrouwd op het oog van de hamburger, kunnen ook het onderwerp zijn van gepassioneerde en zieke liefde.

Dit gebeurde in het zuiden van Dakota, waar een inwoner van het stijvepik.com kleine stadje Su Falls op weg is van gepensioneerden in vrouwelijke panty’s en met een videocamera.

De man belde onmiddellijk de politie die een vreemde grootvader vasthield, ontdekte deze panty — Het zijn gewoon bloemen. In de video -archieven vond de gevangene veel interessante dingen die de politie nooit zou bekijken.

Maar de service heeft een service. Guy in RaateHose twee jaar op rij shoot. Maar dit is niet de meest verbazingwekkende. Er zijn anders in de film «entertainment» Gepensioneerde.

Dus maakte hij seks met een gewone kleine geur, die hij viagra heeft gegraven. Dit is echter niets.

Kersen op de cakes van vreemde seksuele voorkeuren was een film waarin de man de volledige passie van Act BDSM met de deurkader verwijderde.

Rennen met deze prestatie, kunnen we aannemen dat de objecten van verlangen meer waren. Maar we kunnen het niet weten.

Lantaarn sur

Striptease — Dit is vooral een dans die iemand zei. En dans — Dit is kunst. En heel onaangenaam om te zien wanneer amateurs naar kunst klimmen, is geen enkele lijn logisch.

En ja, het spijt me, maar één verlangen en enthousiasme is nooit genoeg als het niet de jouwe is. Maar vaak het ontbreken van noodzakelijke vaardigheden van mensen die niet eindigen en verliefd blijven. Het gebeurde in Wiltshire.

Een paar jonge vrouwen en een paar kinderen op schoolleeftijd vingen een absoluut naakte man op straat die druk was tussen iets tussen striptease en seks met een lantaarn.

En we weten niet meer wat vrouwen worden gemarteld — Dieletantisme in de kunst van striptease of sombere moraliteit, die vrij hoog is in Engeland.

In elk geval.

Bank

Maak elke avond een eenzame man? Je kunt in een bar zitten, verschillende bierboksers kantelen, je kunt naar de bioscoop gaan, fiets rijden (nee, niet zoals ons vorige bord).

En je kunt nog steeds in het dichtstbijzijnde park lopen. Wees op bomen, luister naar vogels, denk aan het leven en… Seks hebben met een park.

Dus een vriend creëerde Hong Kong. En alles zou niets zijn — Niemand merkte hem op, dus de man kon genieten van spontane extreme seks.

Maar zijn oog leidde hem steeds meer. Hij komt nauwelijks het gat in de winkel binnen, hij kon er niet uit komen. Na tientallen mensen, maar de masterclass niet volgen, maar arme collega’s aantrekken.

Wie had gedacht dat banken bedrieglijk zouden kunnen zijn.

Auto

Edward Smith heeft sinds mijn jeugd van auto’s gehouden. Gedurende hun leven raken ze zijn verbeelding aan met hun kleuren, salons, technische gegevens, schoonheid en esthetiek, en externe aantrekkelijkheid. Al deze kappen, wielen, banden gooien!

Maar liefde was destructief voor Smith, hij kon tenminste ergens in 15 jaar genieten.

Het feit is dat Edward van seks met machines houdt. En niet met sommigen, maar met de meest verschillende. Zoals hij zei, had hij altijd ongeveer duizend stalen partners.

Natuurlijk overdrijft het, maar absoluut niet helemaal verlegen.

Smith zei ook dat zijn meest interessante seksuele ervaring (nee, niet met zijn geliefde auto) was met een helikopter. Waar, zoals hij met hem deed, Smith niet opgeeft.

Het blijft dus alleen om te raden hoe het mogelijk is en omdat het over het algemeen bij de zin kan komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Tüm içerikler teliflidir.